Термометр показує спеку на ВКурсі

Спекотно на ВКУРСІ. Блогова мережа перетворилася на площину витончиних образ, насмішок та «стьобів». Не гоже так нераціонально використовувати свій час, невже народ цікавить тільки негатив? Інші пости просто неконкурентні у порівнянні із тими, де точиться перепалка (зі знаком "-").

Я, власне, не хочу забруднювати собі карму і влазити у ті блогові сутички, бо важко вже там знайти хто правий, та сумно з того, панове, сумно…

8 коментарів

Олексій Пономаренко
Ну так літо, ось і спекотно))) В мене не тільки негатив, в мене й про Черемош є))) Є цікаві пости, вони мають гарні рейтинги, є провокативні, вони мають багато каментів, є про модні усілякі тенденції як у Катерини, є вірші, є тупо румунські переклади… Тобто не дивлячись на спеку у певних постах є купа постів на будь який смак) Те що я не хочу читати, або мені щось не цікаво, я просто не читаю ;)
Святослав Вишинський
Якщо читача не цікавлять «гарячі» дискусії під окремими дописами — він їх пропускає і переглядає ті, що становлять для нього більшу цінність, та публікує ті, які вважає за правильні. Мережу роблять люди — перемагає послідовність. І для цього зовсім необов'язково з кимось дискутувати.
Юлія Червенюк
Ні, я мала на увазі, що дискусії вийшли за рамки толерантних.
Святослав Вишинський
Що в людей у думках — те й у дискусіях.
Олег Тудан
На «Вкурсе» «быть толерантным» зачастую приобретает позорный оттенок.
Юлія Червенюк
хм… я так хоч і не думаю, проте, доля правди в твоїх словах є
Захар Подкидишев
Іноді краще малювати, ніж писати...)))
Юлія Червенюк
Який же ж ти дотепний, Захаре… Якщо ти хотів вказати на те, що даний пост не є топовим, то нічого оригінального і цікавого в тебе не вийшло :) На правду, писанина відійшла на другйи план.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте