Крок за кроком

Треба мати терпіння і віру, що кінцевий результат буде вдалим, але не завжди так буває і здійснюється те, що загадується. Часто, на половині шляху хочеться звернути, або почати заново. Але варто закінчувати почате, чи хоча б намагатися доводити до кінця, і виконувати обіцяне!

Так і в мене, починаючи малюнок, ніколи не знаю чи вийде хоч щось. На половині зробленої роботи іноді хочеться пом'яти папір, але ще ніколи так не робила. А іноді, сама дивуюся, що ж це таке вийшло :)

Масло/сухий пензель


5 коментарів

Олег Герман
Малюнок дуже гарний…
Адам Чесноков
Гарні малюнки. Дивився на Ваш сайт з малюнками. Я мало що розумію у мистецтві, але з моєї суб'єктивної точки зору, у Вас гарно виходить. Також колись пробував малювати, але закинув то заняття, бо то забирає час, ну і таланту до цього в мене великого нема, і ще, на мою думку, потрібно творити для людей, створювати якісь виставки, а так малювати для себе і для своїх рідних не дуже захоплює.
Юлія Червенюк
Щиро дякую:)Я малюю вже давно, і це приносить мені величезне задоволення, а ще я малюю і для людей також, принаймні для тих, хто цінує мистецтво і може зрозуміти його! Малюючи портрети на замовлення, до прикладу, вже точно можна побачити оцінку і реакцію на свою роботу. Посмішки і задоволені клієнти стимулюють працювати далі і вдосконалювати своє вміння малювати :)
Наташа Борісова
Найбільше заворожують очі !)))
Юлія Червенюк
очі завжди передають настрій (мій), в портретах очі — це головна точка контакту з глядачем
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте