Академія Громадянина

Для тих кого мучить спрага знань, кому не в кайф байдикувати та вештатися вулицями міста без діла у вихідні дні, та й просто для активних молодих та цілеспрямованих людей 12 серпня стартував проект «Академія Громадянина». За плечима вже три сесії Академії, які залишили тільки позитивні емоції та наповнили наші юні голови цікавою та змістовною, а головне – актуальною інформацією.

                                                                              

                                                                                         Отож, поїхали! Все з самого початку та по-порядку.
 

Перша сесія була насиченою та динамічною. Нам довелося заглибитися у стихію політики і знаєте що? – Мені це видалося дуже цікавим, адже нам детально розповіли про те, як громадянське суспільство дало виклик парламенту у рамках руху «ЧЕСНО» та як діє кампанія «Фільтруй Раду!». Мимоволі починаєш відчувати себе частиною цього громадянського суспільства та вірити в те, що кожен з нас в змозі щось змінити, головне відкинути байдужість та лінь! Окрема подяка пану Буркуту за професіональні коментарі на тему: «Яке ж воно наше суспільство, напередодні парламентських виборів 2012?».
 

Друга сесія була інтерактивною та не менш цікавою! Ми вчилися моніторити ЗМІ під пильним наглядом Наталі та Вероніки Круглашових. Ці чудові пані розповіли нам, що до чого. Про Михайла Шморгуна та його лекцію можна говорити довго, власне він настільки захоплено розповідав про мережеві структури, що геть забув про час, але це ж дрібниці, бо це було того варте!

                                                                      

А ще, ми отримуємо Д/З, ба навіть більше – ми його виконуємо!
Ще не охололи спогади та враження про Третю сесію Академії Громадянина. Ну як це можна забути?! Вадим Міський та Захар Подкидишев постаралися на славу. Спочатку ми ознайомилися з тим у що давно затягнені, а дехто вже навіть став заручником тих самих соціальних мереж. Вадим розповідав про SocialMedia, які все швидше проникають у наше життя, а от Захар відкрив нам деякі хитрощі чорного піару. Віка стала жертвою та живим прикладом нестримної дії чорних піар технології.  Ми її добряче очорнили, виконуючи завдання пана Захара.  Безперечно героями цієї сесії став наш улюблений Альф, якого ми намагалися також долучити до соціальних мереж, ну і звісно ж Вікторія Яшан. На такій веселій нотці закінчилася третя сесія.

                                                                       

Насправді я радію, що долучилася до Академії Громадянина, а творці цього проекту справжні молодці! У мене кожної неділі наповнюється багаж знань та, що не менш важливо – щирих та позитивних емоцій. Дуже круто опинитися у колі активної та небайдужої молоді. За нами майбутнє!

Далі буде…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте